Korttidsavtal

Holger Blomstrand Byggnads AB ligger i en stor ombyggnadsfas vilket innebär att vi har och kommer få flertalet lägenheter som vi hyr ut på så kallat korttidskontrakt. Ett korttidskontrakt är ett tidsbegränsat avtal på en lägenhet utan besittningsskydd. Det betyder att det finns en satt slutdatum för när kontraktet kommer att upphöra. Vi erbjuder korttidskontrakt på lägenheter som snart kommer att byggas om eller på andra sätt behövas för att underlätta evakuering i framtida ombyggnationer. Lägenheterna hyrs ut i befintligt skick och inget underhåll görs i lägenheterna. 

Vi ställer samma krav på alla våra tilltänkta hyresgäster gällande hyresbetalning och skötsamhet. Skall man bli erbjuden kontrakt får man inte ha några betalningsanmärkningar eller oreglerade skulder. Som hyresgäst med korttidsavtal hos oss har man förtur till våra lediga lägenheter efter hyrestidens slut, då med förstahandskontrakt.

Ett korttidskontrakt passar dig som snabbt behöver bostad under en kortare period. 

Om du är intresserad av korttidsavtal kickar du i rutan "korttidsavtal" under rubriken "Typ av kontrakt" i formuläret intresseanmälan bostad.

Ledigt korttidskontrakt med snabb inflyttning:

Vi har en ledig lägenhet på Ernst Kristenssons gata 4, våning 0, i Lunden som hyrs ut med korttidskontrakt under perioden 2024-07-01 till 2024-10-31. 2 ROK, 54 kvm, hyra 5 933 kr/månad. I hyran ingår värme, vatten samt kabel-tv.

Vid intresse mejla till bo@holgerblomstrand.se och ange följande: Fullständigt namn, personnummer, telefonnummer, mejladress, årsinkomst, arbetsgivare och anledning till varför du söker en lägenhet hos oss! Om vi kan erbjuda dig visning av lägenheten så kontaktar vi dig via mejl. 
Ange 24-801 i ämnes-raden.