Parkering/garage

Vi har parkeringsplatser utomhus, i öppna garage samt i låsta garage. Våra låsta garage finns på Prinsgatan 12, Nordostpassagen (ingång från Vegagatan 23), Lilla Gatan 1-5 och Jungmansgatan/Fjällgatan. Våra öppna garage finns på Vegagatan 10 och Jungmansgatan. I de öppna garagen är det vanlig taxa, på Vegagatan 10 kan man hyra dagparkering (mellan kl. 06.00-18.00 på vardagar).

Våra utomhusparkeringar finns i anslutning till våra fastigheter på Mintensgatan 3 och Armlängdsgatan/Distansgatan. 

Är du intresserad av att hyra parkeringsplats eller garageplats så skickar du ett intressemejl till bo@holgerblomstrand.se och märker det med "Intresseanmälan parkering/garage". Glöm inte att skriva i mejlet var någonstans du önskar att hyra. Vi sätter upp er på vår intresselista i de områden ni önskar hyra och hör av oss när vi kan erbjuda en plats.

Lediga garage- och parkeringsplatser 

För närvarande har vi ett fåtal parkeringsplatser i Flatås som blir lediga under hösten. Mejla till bo@holgerblomstrand.se om du är intresserad av att hyra en plats.

 

Information P-platser Armlängdsgatan och Distansgatan

Följande hyra gäller:

2022: 340 kr/ månad exkl moms

2023: 360 kr/mån exkl moms

Anledningen att vi har separerat parkeringsplatsen från bostadskontraktet är att Göteborgs Stad i framtiden planerar att bygga på marken. Detta innebär att parkeringsplatsen kan hyras till den dag då Göteborgs Stad tar över marken. Vi väntar på besked när detta väntas ske.