Telia Fiberlan

Telia Fiberlan är installerat i samtliga fastigheter, bostäder och lokaler. Telia är vår samarbetspartner och ansvar för leverans av tv-bild och radioljud. I och med att det finns fiber in i varje lokal och lägenhet så finns det möjlighet att beställa ytterligare tjänster såsom leverans av bredband, telefoni och digital-TV via Telia. Vill du läsa mer om Telias tjänsteutbud skall du gå in på: www.telia.se eller ring deras support: 020-755 766

Via Kabel-TV

Telia levererar idag rörliga bilder och radioljud till din fastighet. I hyran ingår ett basutbud om ca 15 tv-kanaler och ett antal radiokanaler. De tv-kanaler som ingår i hyran är bland anant : SVT:s kanaler, TV3, TV4, Kanal 5, TV6, 7:an, TV8, Kanal 9, Eurosport och Discovery. Samtliga radiokanaler på FM-bandet mellan 87,0 och 108,0 MHz levereras också via Telia. Utbudet av kanaler kan ändras över tid och bestäms inte av oss. 

Extra utbud, via Fiber Lan

Alla våra fastigheter har alltså ett uppgraderat Lan-nät. Det betyder att du som hyresgäst har möjlighet att teckna ett individuellt avtal med Telia om ett ännu större kanalutbud. Samtidigt som du har möjlighet att få fler tv-kanaler har du också möjlighet att få tillgång till bredband och IP-telefoni via Telia. Läs mer på: www.telia.se.

Dessa extratjänster utöver basutbudet beställer du i en omfattning som du bestämmer själv. Eventuella nya avtal tecknas mellan dig som hyresgäst och Telia. Vi på Holger Blomstrand ansvarar endast för de fria kanalerna samt radioljud. Eventuella överenskommelser i eget beställda tjänster och tv-kanaler felanmäls till Telia och vi som värd lämnar inga garantier för t ex tjänsteutbud, hastighet, tillgänglighet eller liknande.